Nieuwsbrief

Beste gasten,

Met ingang van 1 november was het “einde verhaal” voor de bestaande huisjes op Nesserduinen. Het was onvermijdelijk en het moest er ’n keer van komen.

Nostalgisch vakantie houden op Nesserduinen was een unieke ervaring maar laten wij eerlijk zijn, alles ging er steeds beroerder uitzien.

Nu nog herstellen en opknappen zou pure geldverspilling zijn en u zult het daar denk ik wel mee eens zijn.

Deze plannen voor nieuwbouw waren er al eerder maar allerlei problemen verhinderden de uitvoering om nog maar te zwijgen over de stikstofproblemen en de Corona-uitbraak.

Wij dachten dan ook pas in januari 2021 te kunnen starten met herbouw maar ineens is alles in een stroomversnelling terecht gekomen omdat de aannemer eerder kan beginnen en wij hoorden dit pas begin augustus. Aanvragen bij de welstand en de gemeente werden ingediend en direct gehonoreerd. Ineens kreeg alles razendsnel zijn beloop en sinds 25 augustus weten wij zeker dat de bouw van start kan gaan.

Op 2 november werden de huisjes gesloopt en er is direct gestart met de herbouw op dezelfde plekken. Wanneer alles volgens plan verloopt, dan kan de verhuur weer opgestart worden op 23 april 2021.

Nesserduinen bouwplan A (3)          Nesserduinen bouwplan B (5)

De nieuwe luxe bungalows worden gebouwd in traditionele stijl met mooi metselwerk en pannendaken en gaan ruim twee keer zo groot worden als voorheen met meer privacy en grote terrassen. De verblijven zullen worden ingericht naar de eisen des tijds zoals de verwende vakantieganger dat graag ziet. Aan de infrastructuur wordt niets gewijzigd omdat iedereen de landelijke rust en uitstraling graag wil blijven behouden.

Iedere bungalow heeft een betegeld afgeschermd terras over de hele lengte met een buitenhaard die ook gebruikt kan worden voor de BBQ.

Een ruim zitgedeelte en een aparte hoek met lounge set completeren het geheel. Het terras wordt overkapt met een grote reflect serre.

Er zullen twee Spa hottubs geplaatst worden op een afgeschermd stukje die gehuurd kan worden voor een periode van minstens drie dagen. Bij voldoende belangstelling zullen er nog meer hottubs geplaatst worden.

De komst van de nieuwe recreatie heeft natuurlijk wel als consequentie dat de huurprijzen omhoog zullen moeten gaan om het resort exploitabel te houden. Wij houden in principe de prijzen aan die marktconform zijn of zelfs lager met dat verschil dat wij de huurders veel meer te bieden hebben op gebied van comfort en locatie.

De namen Abulum, Stabulum, Receptaculum, Leglust Klein en Leglust Groot zullen verdwijnen en de bungalows worden in het vervolg simpel benoemd als Nesserduinen 42-A t/m E.

Wanneer alles klaar is en wij met rechtgeaarde trots u de nieuwe recreatie kunnen presenteren dan veranderen wij de naam Nesserduinen in “ Resort Nesserduinen “, klinkt wel zo chique en dat wordt het ook.

Mocht u nog iets willen weten of vragen, dan kunt u contact opnemen met Albert 06-51469672

Misschien heeft u ook nog adviezen of ideeën, dan hoor ik dat graag van u.

Vertrouwend u naar behoren te hebben geïnformeerd, hopen wij u straks weer te mogen begroeten op een hernieuwd Nesserduinen en……blijf gezond.

Op onderstaande filmpje(s) kunt u zien waar de nieuwe bungalows komen te staan en u ziet prachtige beelden van de pittoreske omgeving.

https://www.youtube.com/watch?v=XD8d_FoDFBA

https://youtu.be/w2P7sqy1Vws

Met vriendelijke groet,

Albert

 

 

Ander nieuws

Bouwtekeningen nieuwbouw Nesserduinen woensdag, 9-9-2020

Nesserduinen bouwplan A (3)              Nesserduinen bouwplan B (5)    

Verbouwing woensdag, 12-8-2020

Einde verhaal van de bestaande huisjes op Nesserduinen. Het was onvermijdelijk en het moest...

Nesserduinen video impressie woensdag, 29-3-2017

Op onderstaande filmpje(s) kunt u zien waar de nieuwe bungalows komen te staan en...

Eet en drinkcafé de Herberg zaterdag, 3-5-2014