Gastenboek

 • Anastasia schreef:

  Echt een fijne week gehad,zeker voor herhaling vatbaar! Eenvoudig huisje maar lokatie is geweldig zo aan het bos en vlakbij het eindeloze strand!

 • EllyCat schreef:

  Heerlijke 3 dagen gehad, Martine !!!!
  Zelfs in deze koude, natte maand november.
  Komende zomer zijn we er weer.

 • ria van der wielen schreef:

  We zijn afgelopen weekend in het huisje Abulum mogen vertoeven.
  Wederom heerlijk. Wat is het een leuke plek. Ideale ligging, zo fijn, meteen in het bos, dan door de duinen naar het strand. Goed te lopen vanaf de veerboot naar het huisje. en als je wilt staan de fietsen ook nog klaar bij het huisje. Dank je wel. Fijn Martine dat ik je net heb mogen ontmoeten. Leuk!

 • Marjella Keizer schreef:

  Beste Ria van der Wielen,

  Wat is het leuk om zo’n enthousiaste reactie te lezen. We willen volgend jaar naar Ameland. We waren al eens eerder in Ballum en in een huisje in het dorp Nes.Maar dit lijkt ons qua natuur heel erg mooi. Ik ben heel erg benieuwd hoe het er zal zijn en naar de omgeving. Wie weet, zien we elkaar volgend jaar wel.

  Met groet,
  Marjella Keizer

  • ria van der wielen schreef:

   Het huisje is eenvoudig, maar oké. De ligging is geweldig. Meteen in het bos en zo loop je door de duinen naar het strand. We zijn nu weer een weekend geweest, in het huisje Abulum. Een echte aanrader.

 • ria van der wielen schreef:

  wij zijn 2 weken in het huisje Stabulum geweest. Het was geweldig. Prachtige plek. Wil er volgend jaar weer graag terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


8 + 6 =